Simone Krallmann

_W4A9694.jpgHei, jeg heter Simone og er en av fire sangpedagoger hos Vokalist.no. Jeg er opprinnelig tysk, men har bodd i Norge i snart 11 år. Jeg har tidligere bodd i Sør-Afrika og England.

Jeg har min utdannelse fra Høgskolen i Staffeldtsgate og Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Jeg har drevet med individuell- og gruppeundervisning, og underviser både barn og voksne. Selv har jeg mest erfaring innen den klassiske stilarten, men også innen pop og musikal. I tillegg skriver jeg egne låter. På timene underviser jeg i mange stilarter som f.eks musikal, pop, rock og R&B

Jeg har drevet med musikk i mange år, opptrådt solistisk og vært med i kor og ensembler i både England og Norge. Per i dag underviser jeg i sang blant annet hos Vokalist.no, dirigerer kirkekoret «Grønland Kammerkor» og synger selv i «Uranienborg Vokalensemble». Jeg studerer også musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo og jobber for tiden med en Mastergrad.

På timene jobber vi med sangteknikk gjennom forskjellige øvelser, samt jobber med sanger, også med tanke på interpretasjon. Hvis du ønsker å lære mer om notelesing eller musikkteori er det også mulighet til det. Jeg liker når undervisningen er ett samarbeid mellom meg og dere – elevene. Du får lov til å være med og påvirke timene, blant annet med tanke på hvilke sanger vi jobber med. Forhåpentligvis vil du oppleve timene våre som lærerike og morsomme.