Online vurdering

Vil du komme i gang med din stemmetrening? For deg som er usikker på om du våger å komme til en sangtime, eller kanskje trenger hjelp til et helt konkret problem, tilbyr vi nå online vurdering. Det fungerer på følgende måte;

Du sender inn et opptak av deg selv. Det kan være en hel sang, eller bare et spesielt parti av en sang du trenger hjelp med. Du trenger ikke fancy utstyr. Mobilopptak er ok, eller enda bedre; om du våger å sende inn en video, er det det aller beste. Da må vi kunne se hele deg når du synger. Det gjør det enda lettere for oss å gjøre en god vurdering.

Vi bryr oss ikke noe om nivå på det du leverer inn. Kanskje du strever med å treffe tonene, og trenger hjelp med dette. Lever inn en helt enkelt sang. Vi er ikke her for å påpeke det du ikke får til, men for å veilede deg i hva du kan gjøre bedre. Husk at vi i Vokalist.no mener at ALLE kan synge!

Da gjenstår det bare at du våger å satse, og sender noe inn til oss. Dersom du synes det er ubehagelig å høre deg selv synge, ikke hør på det etter at opptaket er gjort! Bare send det inn, så skal vi være ørene dine. En selv er ofte sin verste kritiker. Kanskje det er mye bedre enn du selv føler?

Vi håper å høre fra deg!

Slik går du frem:

  1. Send et opptak inn til kontakt@vokalist.no
  2. Skriv litt om hva du ønsker hjelp til.
  3. Vent på svar. Vi svarer inne 2-4 virkedager.
  4. Pris: 275,-

VÅRTILBUD!

I hele mai får du dette tilbudet helt GRATIS