Gabrielle Sørensen

_W4A9682.jpgHei! Jeg heter Gabrielle Sørensen og jobber i dag som en del av Vokalist.no.

Jeg tok min utdannelse i klassisk sang på Trinity College of Music i London og senere pedagogikk og direksjon ved Norges Musikkhøgskole. Jeg har allsidig erfaring med undervisning av sang og musikk, fra individuell sangundervisning, til kordirigering og workshop-virksomhet.

I tillegg til å undervise sang ved Vokalist.no og Vokalskolen, jobber jeg som kordirigent for Christiania damekor og Lydkoret. Jeg opptrer også jevnlig som utøvende sanger.

Selv synger jeg klassisk, musikal, jazz og fri-improvisasjon, men underviser i alle stilarter. Jeg lærer bort sangteknikk som er egnet for alle stilarter og underviser med fokus på å finne fram til, og utvikle hver enkelt elves unike stemme. Jeg jobber også mye med interpretasjon, hvordan man skal uttrykke en sang. All undervisningen min er tilpasset elevens behov og ønsker.

Det å være sangpedagog er helt unikt. Det er veldig tilfredsstillende, verdifullt og spennende å kunne hjelpe andre med å finne frem til sin stemme og oppleve gleden av hva man kan få til med sin egen stemme.

Hør hva elevene om Gabrielle!

Jeg syns at måten Gabrielle underviser på er veldig bra og nyttig. Hun er en dyktig sanglærer, og gjør undervisningen lærerik., i tillegg er hun lett å jobbe med, og hun er hyggelig og morsom.

Hana, 12 år

Gabrielle Sørensen er en meget dyktig sangpedagog. Hun har en egen evne til å forstå den individuelles behov, og bygge musikeren ut i fra dette. Om du har lite eller ingen musikalsk erfaring, eller at du er en skolert sanger, tilpasser hun undervisningen til ditt nivå.

Simen, 37 år

Jeg har hatt Gabrielle som sangpedagog i flere år nå og er veldig fornøyd med det. Undervisningen er variert og tilpasset mine behov og mitt ambisjonsnivå. Har fått prøvd meg på de fleste sjangre i løpet av min tid hos henne og hun er svært flink til å finne ut av hvordan jeg skal bruke min stemme til å skape mitt eget uttrykk uavhengig av sjanger.

Vigdis, 28 år