Elevreferanser

Lisa Uppman

elevkonsert-hos-vokalist-no-lisa

Jeg har tatt sangtimer hos Vokalist.no i omtrent 2,5 år og kan ikke annet enn å anbefale dem på det sterkeste.

Man føler seg utrolig velkommen, både av pedagogene og de som jobber i administrasjonen.I timene får man bestemme mye av hva man vil gjøre og lære selv, men man får også utfordringer innen andre sjangre for å lære mer og å utvide repertoaret.

Enten du er nybegynner eller allerede har sunget en stund tror jeg du kan dra god nytte av å ta timer på Vokalist.no.

Lisa Uppman 

Lisa jobber i dag som frilans sanger og musikklærer.

Bill Makatowicz

Vokalist i Illusion Suite

bill-makatowicz.png

Vokalist – progressiv metal

Som heavy vokalist synes jeg det var viktig å finne en sangpedagog som kunne litt om flere stilarter, og jeg fant etter hvert ut at Solveig Haga fra Vokalist.no hadde en bred kompetanse innenfor sang. Der andre pedagoger har en tendens til å se på heavy vokalisters sangstil som ”feil” er Solveig sitt perspektiv mer nyansert og sammensatt, og jeg tror hun ser på alle stilarter som særegne og genuine.

For ekstremt høye tenorer er det spesielt viktig å bruke stemmen riktig dersom man ikke skal slite den ut, og Solveig lærte meg viktigheten av dette. Selv om jeg ikke har tid til å ha faste timer med henne for tiden, kommer jeg stadig med spørsmål, og hun stiller gjerne opp med tips og råd. Jeg føler at hun har svar på det meste jeg spør om.

I den seneste tid har jeg også bestemt meg for å forsøke å lære den klassiske tilnærming til sang slik at jeg kan bli en mer allsidig vokalist. Dette er noe jeg jobber med på egenhånd mens jeg hele tiden får rettledning og pekepinn fra Solveig ved jevnlig kontakt.

Det som er mest imponerende med Solveig er at hun møter artisten på dens eget nivå slik at man ikke føler at man blir overkjørt med en undervisning som er masseprodusert og tvunget på deg fordi pedagogen er opptatt av å følge et fast opplegg eller pedagogisk retning.

Jeg får følelsen av at Solveig raskt setter seg inn i hvor artisten står og jobber ut i fra dette, noe som sparer artisten for unødig undervisning på noe man allerede behersker.

Om man er en erfaren artist eller nybegynner vil jeg på det sterkeste anbefale Vokalist.no

Bill Makatowicz

 

Jessica Sinclair

Låtskriver og soloartist

jessica-sinclair2.png

Jeg begynte som sangelev hos Solveig allerede da hun gikk på Barrat Due. Før dette hadde jeg aldri hatt noe trening i sang eller sangteknikk. Hos Vokalist har jeg fått grundig innføring i grunnteknikken i sang, noe som har gitt meg mulighet til å mestre alle sjangere. Solveig er en veldig dyktig sangpedagog som får frem det beste i deg som sanger. Hun gir deg selvtillit og tro på at du kan få til det du vil hvis du bare jobber for det.

Vokalist.no har i tillegg åpnet dører for meg som soloartist! Et tett samarbeid mellom Vokalist og Bullsounds Musikkproduksjon gjorde at jeg nå jobber med innspilling av eget materiale sammen med Bullsounds-gutta.

Jeg vil anbefale Vokalist.no på det sterkeste til alle som ønsker å jobbe med sang og musikk, enten det er på profesjonelt nivå eller bare som hobby. Som elev hos Vokalist vil du bli tatt godt vare på av profesjonelle sangpedagoger som kan sitt fag!

Jessica Sinclair

Daniel Berg-Hansen

Sanger og låtskriver

daniel-berg-hansen.png

Som vokalist i diverse band innen pop og rock de siste ti årene har jeg hatt ubestridelig godt utbytte av sangtimer hos sangpedagog Solveig Haga / Vokalist.no.

På ulike stadier i min karriere har jeg tatt enkelttimer som har hjulpet meg videre på det nivået jeg til enhver tid har vært. Det vil si, ikke bare til det naturlige neste skritt, men enda litt videre. Jeg har fått god hjelp hva angår artikulering, luftmestring og gode selvhjelpsteknikker til å nå stadig høyere toner enn jeg trodde var mulig for meg.

Den pedagogiske metoden kombinert med et naturlig talent inspirerer, utfordrer og lokker frem uante muligheter hos envhver vokalist.

Jeg kan på det varmeste anbefale Vokalist.no ut fra egen erfaring og si at sangtimer her er en investering med sikre utsikter til vekst, både hva angår vokale prestasjoner og trygghet på seg selv som artist.

Daniel Berg-Hansen

En god og lærerik erfaring

Uttalelser fra flere av våre tidligere elever

Jeg søkte masse på nettet da jeg skulle finne en sangpedagog, og siden jeg ikke visste noe om hvordan sånt fungerte så sendte jeg mailer til de som så aktuelle ut.

Av alle de jeg fikk svar fra syntes jeg at Vokalist.no hadde best tilbud i forhold til antall timer, varighet og pris.

Man finner masse info på hjemmesiden, noe som også gjorde det lettere å velge. Det var grunnen til at jeg valgte Vokalist.no

Jeg har bare hatt positive opplevelser hos Vokalist.no og min sangpedagog. Allerede etter 2 måneder merket jeg stor fremgang både med stemmen og at jeg har blitt litt «tøffere». Jeg turte for eksempel å synge på elevkonserten! En god og lærerik erfaring. Sangpedagogen er blid og positiv hele tiden, noe som gjør at man ikke får den «gi opp» eller «jeg kan ikke» tanken. Gleder meg alltid til neste time.

Jeg vil absolutt anbefale Vokalist.no til andre som ønsker seg en sangpedagog. Musikkskolen har et kjempebra tilbud både med timer, konsert, workshops og årbok cd.

Alle jeg har møtt både av ansatte og elever er kjempehyggelige, positive og motiverende.

Gleder meg til å starte opp på semester.

Catrine N

Nina Jebens – Singer/Songwriter

Jeg har gått til en del sangpedagoger både i norge og i utlandet, og Solveig Haga er virkelig en av de aller beste og mest konstruktive sanglærerne jeg har hatt. Hun er så konkret, forstår akkurat hvor skoen trykker og kommer med masse øvelser og innspill til hvordan jeg kan gå fram for å komme videre. Jeg gleder meg til hver time jeg skal ha!

Nina Jebens

Uvurderlig hjelp på veien mot demoinnspilling

Jeg meldte meg på et helgekurs/vokal workshop hos Vokalist.no sommeren 2008. Etter en morsom og lærerik helg med veldig godt opplegg, ble jeg nysgjerrig på det ytterligere tilbudet deres. Jeg meldte meg opp som elev, og har hatt sangtimer en gang i uken siden det. Sangpedagogen er veldig profesjonell, samtidig som vi har det gøy.

Jeg skriver egne låter, og har fått uvurderlig hjelp på veien mot demoinnspilling hos Vokalist.no. Pedagogen vet akkurat hvilke teknikker jeg kan bruke for å få til det jeg vil vokalmessig, og kan gi råd og tips om hvordan jeg kan bruke stemmen til forskjellige låter.

Jeg har også veldig god nytte av tilbudet om opptak av sangtimen. Å ha hele timen på CD hjemme, gjør det lettere og morsommere å jobbe på egenhånd, forstå teknikken bedre og se en raskere fremgang.

Samarbeidet mellom Vokalist.no og Bullsonds Musikkproduksjon gjør at jeg kan få gode råd om bransjen, og konstruktive tilbakemeldinger på det jeg holder på med.

Både sangpedagogene og administrasjonen er folk som er genuint interessert i musikk, og som liker det de jobber med. Defor er det alltid hyggelig stemning, og høyt servicenivå i alle ledd.

Jeg kan anbefale Vokalist.no til alle som liker å synge, enten man vil jobbe profesjonellt, eller utvikle stemmen for moro skyld.

Ida S

Nødhjelp før bryllup

Kort tid før mitt bryllup fant jeg ut at jeg trengte nødhjelp med stemmen min. Jeg kunne synge, men var veldig usikker på hva som passet meg, og hvordan jeg burde bruke stemmen.

Etter et kjapt søk kom jeg i kontakt med Vokalist.no. En dyktig sangpedagog lærte meg mer om stemmen min i løpet av 4 intensivtimer enn hva jeg selv har lært over flere år.

Timene inspirerte til å ta kurs også etter at bryllupet er overstått, og jeg føler meg langt tryggere på egen fremførelse og stemme nå enn hva jeg var for kort tid siden.

Vokalist.no anbefales sterkt til alle som vil ta korte eller lange kurs for å lære å synge.

Øyvind H