Eivind Rossow

_W4A9700Hei, jeg heter Eivind og er en av de fire sangpedagogene som i dag driver Vokalist.no.

Jeg er født og oppvokst i Oslo. Musikk har alltid vært en viktig del av livet mitt. Jeg vokste praktisk talt opp i min mors musikkrom som også er sangpedagog og pianist. Jeg tok min utdannelse som sangpedagog ved Barrat Due Musikkinstitutt og videreutdannelse på Musikkhøyskolen i Oslo. Senere flyttet jeg til utlandet for å studere musikk. Jeg dro til England og tok diplomutdannelse i sang på Guildhall School of Music i London og videre tok jeg master på London college. Siden bar det videre til Berklee College of Music i Boston der jeg tok fire årig Bachelorutdannelse i komposisjon og songwriting. Jeg har også masterutdannelse som logoped fra universitetet i Oslo.

Jeg har lang og bred erfaring både som sangpedagog, logoped, komponist og utøvende sanger. Jeg har opptrådt i inn og utland, bla. Royal Court Theatre i London. Jeg underviser i mange ulike sjangre som f eks klassisk, musicals, jazz, pop, viser, R&B, Rock.

Jeg har spesialisert meg på god stemmebruk/stemmetenikk og formidling. Jeg arbeider også som logoped med stemme/stemmevansker som spesialfelt. Jeg underviser også, samt holder kurs i songwrtiting og presentasjonsteknikk. Jeg underviser nybegynnere til viderekommende og profesjonelle.

Jeg ønsker å utvikle eleven musikalsk med fokus på god stemmeteknikk og formidling. Hver elev er unik og jeg bygger min undervisning på dette prinsippet. Eleven skal oppleve timene som lærerike og verdifulle. Alle elever og sjangre er velkomne.