Snart er jula her!

gavekort

Dagens blogg er rett og slett et lite tilbud til deg nå før jul. Vi ønsker å informere deg om at vi nå selger gavekort som du kan gi til en venn som liker å synge eller noen andre du kjenner som rett og slett har alt. En sangtime kan være nyttig for selv den som ikke er spesielt interessert i å synge. Det å jobbe med pust og talestemme og kjenne at man faktisk puster med hele seg er nyttig for alle og enhver. God pusteteknikk reduserer stress og gir økt velvære. Gi en gave for helsen!

Bestill gavekort her! Gavekort

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s