Yoga for stressmestring

warrioryogaHei, folkens! Jeg gir meg ikke helt med Yogafanatismen min. I dag vil jeg først og fremst dele en video med dere som viser noen forholdsvis enkle og utrolig effektive øvelser for stressmestring. Selv har jeg funnet den veldig god før jeg skal opptre, men disse øvelsene kan du også med stort hell bruke for å rett og slett stresse ned i en travel hverdag.

Jeg pleier alltid å si til elevene mine at kropp og stemme hører sammen, og stress setter seg i kroppen. Vi blir stiv i skuldrene, anspent i kjeven og fremst av alt: Vi glemmer å puste! Og da er det gjort. Da ER vi stresset, og stress gir sjelden et positivt utslag. Sang og stress passer veldig dårlig sammen. Det gir som regel ikke en stemme som har det godt. Derfor kan jeg ikke få sagt nok hvor viktig det er å fjerne mest mulig stress både rundt oss og i oss før vi skal synge.

Videoen du nå får se inneholder flere ulike øvelser. Du trenger ikke gjøre alle dersom du ikke har tid. Da vil den bare ha motsatt effekt. Jeg vil først og fremst anbefale pusteøvelsene og øvelsen som kalles «kriger posisjon». Jeg pleier alltid å få en følelse av «Yes, dette fikser jeg!» når jeg gjør den øvelsen.

Håper du får noe ut av denne videoen. Legg gjerne igjen kommentarer dersom du har noe du lurer på. Klikk på linken og; Enjoy!

sangpedagog-solveig-haga-92x119       solveig_signatur

Yoga mot stress og engstelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s